Palvelumme

PITOPALVELU

Tarjoamme juhla- ja cateringpalvelua erilaisiin tilaisuuksiin. Meiltä saatte tarjottavat sekä tarjoilijat niin ristiäisiin, häihin, muistotilaisuuksiin ja perhejuhliin kuin myös yritysten tapahtumiin, pikkujouluihin sekä lounas- ja kokoustarjoiluihin.

LOUNAS

Lounas tarjoillaan Ravintola Marinnassa arkisin kello 10.30 – 14.30. Tarjolla on aina kaksi lämminruokavaihtoehtoa sekä monipuolinen salaattipöytä. Keskiviikkoisin tarjoilemme lisäksi myös keittolounaan.

Lounaan hinta on 8,90 € (lapset 0,80 € /ikävuosi). Keskiviikkoisin keittolounas + salaatti 6,80 €.

Yrityksille neuvoteltavissa sopimushinnat, ota yhteyttä!

LOUNASKULJETUS

Kuljetamme yksittäisiä sekä useampia lounasannoksia Korian taajama-alueella. Lounasannokseen kuuluu lämmin ruoka, salaatti ja leipä sekä jälkiruoka.

Vaihtoehtoina on ottaa annos joka arkipäivä tai kolme kertaa viikossa, jolloin päivät ovat maanantai, keskiviikko ja perjantai. Toimitusajankohta klo 11-12. Lämmin ruoka sisältää sen päivän lounaslistaltamme molempia ruokalajeja. Lounaslista on nähtävissä etusivullamme.

BRUNSSIKORIT

Iloa arkeen ja viikonloppuihin Brunssikoreista!

Croissanteja, Hilloja, Juustoja ja keksejä, Leikkeleitä, Broileri-caesarsalaatti, Meloneja, Pieni makea.

Meiltä myös eväs/ välipalakorit itselle tai koululaisille kotiin 12,90,-.
Korien sisältöön voit myös itse vaikuttaa joten kerrothan jos sinulla jotain toiveita. Koreja voi noutaa tai kuljetamme. Korien hintaan sisältyy kuljetus 15km säteellä, jos asut kauempana

TILAVUOKRAUS

Meiltä saat vuokrattua käyttöösi jkokous- sekä juhlatilat max 80 henkilölle. Kysy lisää ja pyydä tarjous!

KUKAT

Kauttamme saat tilattua myös kukat ja kukkasidonnat juhliisi.